Idees de cuina

Trets d’immunitat picants Trets d’immunitat però PICANT! Ingredients: El suc de…

🫙🔥 Photographs d’immunitat picants 🔥🫙 Trets d’immunitat però PIQUANTS! 🥵 Components: 🍍 El suc d’una llauna de pinya (guardeu les pinyes per berenar!) 🍋 Suc d’una llimona 🍊 Suc d’una taronja 🧄 2 grans d’all, ben picats 🥔 1/2 polzada d’arrel de gingebre, picada 1/2 🟡 culleradeta de cúrcuma en pols 🧂 1/four culleradeta de pebre negre 🌶️ 1/four culleradeta de pebre de caiena 🫙 Barreja en un pot de mason i gaudeix d’una o dues tapes cada dia! He estat veient un munt de trets d’immunitat a l’all i receptes de sidra al foc, així que vaig pensar que barrejaria All.The.Issues i fer el meu propi tir d’immunitat semblant a les que pots comprar a les ampolles people. .però amb all i calor! Això va resultar picant però OMG tan bo, al meu entendre! Una mica picant! I aquests adorns de pots de paleta que em va regalar el Pare Noel són el meu nou favorit! 😍

Related Articles

Back to top button