Idees de cuina

Sobres de seguiment de queviures Vaig crear tots els meus sobres de seguiment de queviures per a 202…

🛒✉️ Sobres de seguiment de queviures ✉️🛒 He creat tots els meus sobres de seguiment de queviures per al 2022! 🗓️🥂 Vaig començar aquest sistema l’any passat perquè volia fer un seguiment de les meves despeses de queviures. No em vaig limitar a un pressupost estricte, només volia saber quant estava gastant, per poder fer canvis. 💰 Això és el que faig: cada viatge de queviures, guardo el rebut, després anoto el que he gastat i on a l’exterior del sobre. Aleshores, el rebut s’amaga dins. 🧾 No period perfecte en això, probablement no ho vaig escriure exactament tot 😬 però em va ajudar a adonar-me de quant ens gastàvem. Potser penseu que això és tot el contrari del pressupost… perquè ho és! És un sistema de seguiment, no un sistema de pressupostos. I és per això que no és una solució perfecta i no funcionarà per a tothom. 😅 Intento limitar-me als 450 dòlars al mes, però de nou, som flexibles amb això. De vegades és més baix i de vegades és més alt, segons el mes. L’any passat només vam arribar a menys de 450 $ four mesos, així que he d’ajustar el meu pressupost o bé ajustar la meva despesa! 💸 De totes maneres, això és només una cosa que faig, per mantenir-me sota management i fer un seguiment de les meves despeses de queviures. Potser aquest enfocament us pot ajudar! 🤗 Com feu el seguiment de la vostra despesa de queviures? Fes-m’ho saber als comentaris!

Related Articles

Back to top button