Idees de cuina

Sempre avall per Taco (amanida) dimarts Un dels meus combos d’amanida preferits de tots els temps i

Sempre a la baixa per Taco (amanida) Dimarts💃🏼 Un dels meus combos d’amanida preferits de tots els temps és sens dubte l’amanida de tacos. La combinació de sabors és tan deliciosa i sempre encerta. M’agrada canviar-lo amb el que tinc, però sempre tinc algun tipus de verdures fajitas, alvocat/guac i una proteïna vegetal! Hello ha tantes combinacions diferents per provar i sempre acaben bé🤩 Amanida de taco Base d’enciam romana massatge amb alvocat com a amaniment. Verdures fajitas a la paella amb pebrot i ceba. Per a les proteïnes, vaig fer els crumbles sense carn de TJ cuinats amb blat de moro i mongetes negres. Acabeu-ho amb tomàquets cherry, ceba vermella i salsa de mango de TJ! Un bol tan satisfactori ple de tant de sabor! Puc dir, gairebé tan bo com el chipotle?? Prova-ho tu mateix!!

Related Articles

Back to top button