Idees de cuina

Pastís per esmorzar? Compte amb mi. No sé per què, però m’han obsessionat

Pastís per esmorzar? Compte amb mi. No sé per què, però recentment he estat obsessionat amb el pastís de pastanaga amb gust. Sempre m’ha agradat el pastís de pastanaga clàssic i aquesta és una manera fantàstica d’obtenir el mateix sabor deliciós. No només té un gust deliciós, sinó que introdueix algunes verdures addicionals al meu esmorzar🤫🤫 Pastís de pastanaga Civada nocturna half of tassa de civada half of tassa de llet d’ametlla 1 pastanaga petita, ratllada 1 cullerada de llavors de chía 1 cullerada de proteïna de vainilla (opcional) 1 /2 culleradeta de canyella 1/four culleradeta de nou moscada Combineu els substances i refrigereu-ho durant la nit. Al matí, poseu-hi els substances desitjats i llest! Per a aquesta combinació, els meus substances preferits són Craisens, pacanes, coco i plàtan! Llisca per una altra versió d’aquesta combinació de sabors… en forma de forn! És un dia plujós on estic i el meu cos estava desitjant alguna cosa càlida. Així que aquest matí he decidit fer civada al forn de pastanaga. Són el menjar reconfortant perfecte per a aquest temps tempestuós! Fes una ullada al meu feed per veure’n els detalls!!

Related Articles

15 Comments

  1. This is how we want to be having cake for breakfast! 😍

Back to top button