Idees de cuina

One Pot Creamy Sausage Gnocchi He fet el meu primer plat amb ñoquis aquesta nit! Tenir…

🥔🍲 One Pot Creamy Salsitxa Gnocchi 🍲🥔 Aquesta nit he fet el meu primer plat amb ñoquis! Ja has provat els nyoquis? No ho havia fet, almenys no a la meva pròpia cuina, fins aquesta nit! Vaig provar de descriure-ho al meu marit i tot el que em va sortir és: coixins de patates! 🥔☁️ M’ha encantat aquesta recepta de tornadoughalli Súper easy i s’ajunta molt ràpid! Sens dubte un porter! La recepta està enllaçada a la meva biografia. També té una versió taco!! Això es podria fer amb substances, però prefereixo els petits tomàquets tallats a daus, com demana la recepta. Llisca ➡️ per veure la foto dels substances. Has cuinat abans amb nyoquis? Què has fet amb ell?

Related Articles

Back to top button