Idees de cuina

Oficialment tornant a la realitat i tornant als meus menjars típics, que sens dubte

Tornant oficialment a la realitat i tornant als meus menjars típics, que sens dubte inclou entrepans carregats😍 Algú més té una relació d’amor/odi amb la rutina? Com si hagués tingut el millor descans de la meva atapeïda agenda, però també em fa molta il·lusió tornar a viure la rutina! La rutina per a mi també inclou nodrir el meu cos amb els meus aliments preferits que el meu cos desitja. Els entrepans són una alternativa quan tinc una agenda ocupada. No només tenen un gust deliciós, sinó que puc incorporar tants vitamins en un àpat ràpid i fàcil! Entrepà carregat Pa Ezequiel torrat, amb capes d’hummus en una llesca i alvocat a l’altra. Tros gruixut de tofu escalfat, tomàquet, ceba vermella i espinacs! Amb ganes d’això ara mateix 🤤

Related Articles

Back to top button