Idees de cuina

MADUIXES, XOCOLATA I MANTEGA DE CAVADA Segueix-me per a més receptes…

MADUIXES, XOCOLATA I MANTEGA DE CACAU 😍 Segueix-me a healthyssitna per obtenir més receptes ❤️ Ei, nois! Què et sembla cap submergir-te en una piscina de mantega de cacauet amb remolins de xocolata? A més, m’agraden molt les maduixes! Ets fan d’aquest combo? 🥜🍓🍫 Vaig preparar la meva recepta bàsica de civada (50 g de civada integral, barrejada amb 250 ml d’aigua/llet de la vostra elecció i una mica de sal i cuita en una paella fins que s’absorbís tot el líquid). El vaig barrejar amb 1 cullerada de canyella, el vaig transferir a un bol i el vaig remuntar amb maduixes, mantega de cacauet i uns trossos de xocolata negra. Easy i alhora tan reconfortant 🍓 Gaudeix-lo! . . . . .

Related Articles

Back to top button