Idees de cuina

• • • • • • Londres, Regne Unit Crispy Jackfruit Fritters Has provat de…

the_clumsy_vegan • • • • • • Londres, Regne Unit Crispy Jackfruit Fritters 🌿 Has provat la jaca deshidratada? Accidentalment en vaig comprar alguns pensant que eren patates fregides. Els vaig rehidratar amb aigua tèbia, com deia el paquet i em vaig comprar un bol de fruita de jaca suau! He fet uns bunyols amb aquests, però aposto que són excel·lents en un curri. Definitivament, afegint el meu segon paquet de “patates fregides” a un curri aquest cap de setmana 🌿 Recepta: Elements: Jaca deshidratada: 100 g Patates rehidratades i escorregudes: 2 Coriandre bullides i pelades: 1 T Iogurt de coco: three T Mostassa: 1 T Pebre: 2 t Sal: 2 t de farina de cigrons: 1 t d’oli d’oliva per fregir Mètode: -Afegir tots els substances al processador d’aliments i barrejar -Dar forma de bunyols i fregir 🌿

Related Articles

Back to top button