Idees de cuina

Les piles de dijous no m’importen si ho faig!! Pancakes muntats espontàniament per al descans

Piles de dijous🤩 no m’importa si ho faig!! L’altre matí vaig preparar pancakes de manera espontània per esmorzar i em pregunto per què no ho faig més sovint? Va ser tan deliciós i va fer que el meu matí se sentis una mica més especial🥰 Barreja de creps de proteïnes vegetals de bedolls coberta amb canyella i melmelada casolana de llavors de chía de nabius! Melmelada de llavors de chía de nabius: poseu nabius congelats, 1 cullerada de llavors de chía i 1 cullerada de xarop d’auró en un plat apte per al microones. Microones per increments fins que les baies s’estovin, tritureu lleugerament fins a la textura desitjada. Aboqueu-hi el pancake i gaudiu-ne! Bon quasi cap de setmana a tothom, espero que passeu una bona nit de divendres 💗

Related Articles

15 Comments

Back to top button