Idees de cuina

La meva obsessió per la civada continua… Bon dissabte amics!! És tan bonic d

La meva obsessió per la civada continua… Bon dissabte amics!! És un dia tan bonic aquí a Raleigh i estic molt emocionat de passar un dissabte fred a casa! Vaig començar el dia de l’única manera que sé com, la civada👏🏻👏🏻 M’ha encantat aquesta combinació de sabors festius, és tan fàcil i, literalment, sap com a pastís de carbassa!! Civada amb espècies de carbassa: half of tassa de civada enrotllada 1 culleradeta de llavors de chía half of culleradeta de canyella half of culleradeta d’espècies per a pastís de carbassa 1/four tassa de puré de carbassa 1 pastanaga gran, ratllada 1 cullerada de xarop d’auró Bullir 1 tassa d’aigua i afegir-hi els substances a l’aigua i reduir la calor. Remeneu sovint fins a aconseguir la textura desitjada! Vaig treure el meu amb una mica de fruits secs, canyella i plàtan per afegir més dolçor!

Related Articles

Back to top button