Idees de cuina

Feliç dimarts!! És un gran dia perquè oficialment estic a mig camí amb la meva ex

Feliç dimarts!! És un gran dia perquè oficialment estic a mig camí dels meus exàmens, només falten 2 i ja s’ha acabat el primer any! Sincerament, molt trist per això, però molt emocionat per una mica de descans aquest estiu. A més, esperem que hello hagi més temps per coure i cuinar receptes delicioses🥰 Veniu a compartir aquest clàssic combinat de civada al forn que mai envelleix👏🏻 Civada al forn de baies mixtes Preescalfeu el forn a 400 graus. Combina half of puré de plàtan, half of tassa de civada enrotllada, half of tassa de llet d’ametlles, 1 culleradeta de llavors de chía i 1 cullerada de llevat en pols. Barregeu la fruita que vulgueu, jo vaig fer nabius i maduixes. A continuació, coure durant uns 23 minuts i llest!! Afegiu un raig de la vostra crema de cafè preferida per obtenir una mica de dolçor addicional 🤤

Related Articles

15 Comments

Back to top button