Idees de cuina

Feliç dilluns! Començant aquesta setmana bé amb el meu bol de iogurt carregat preferit

Feliç dilluns! Començant aquesta setmana bé amb el meu bol de iogurt carregat preferit 🤩 No puc creure que m’he passat tant de temps sense menjar iogurt, ara m’encanta!! La clau és afegir tots els enhances adequats i obtenir la marca adequada. Em va costar molt trobar-ne un que m’agradi, però el iogurt de coco siggisdairy és sens dubte el meu iogurt sense lactis! Com a cobertura, sempre m’agrada afegir una mica de fruita fresca per a la dolçor i molta granola per cruixent! També m’agrada afegir llavors de chía, llavors de cànem i fruits secs per obtenir encara més vitamins i textura. Bol de iogurt siggisdairy Iogurt de coco Baies fresques i plàtan Ametlles a rodanxes Flocs de coco Grans de cacau Llavors de cànem i chia Molta canyella Quins són els substances de iogurt preferits? Potser provaré algunes combinacions noves aquesta setmana!! Que tingueu la millor setmana amics 🥳

Related Articles

15 Comments

Back to top button