Idees de cuina

Feliç dijous?? No sé ni quin dia de la setmana és després d’aquest 2 boig

Feliç dijous?? No sé ni quin dia de la setmana és després d’aquestes 24 hores boges de viatge. Sembla un dilluns, però gràcies a Déu que no ho és! Per fi torno a casa després d’una setmana de vacances i llest per tornar a la meva rutina. Per molt que m’encanta viatjar, sempre tinc ganes de tornar a casa i de tornar al swing de les coses! Sobretot amb el meu menjar… Trobo a faltar els meus àpats casolans!! Vaig gaudir de molts aliments deliciosos i divertits mentre estava a Florida, però no puc esperar per tornar a menjar aliments frescos 🤩 Començant amb aquesta barreja de tofu! Farcit de verdures i proteïnes, el remenat de tofu és un dels meus àpats ràpids i fàcils preferits per combinar. És deliciós i em dóna tots els vitamins que tinc ganes! Prova aquestes coses i no te’n penediràs👏🏻 Remenat de tofu i verdures 15 ozde tofu Three culleradetes de ceba en pols All en pols 2 culleradetes de pebre vermell 1/Four tassa de llet Three cullerades de llevat nutricional 1. Afegiu ~ 1 cullerada d’oli d’oliva a una paella . Esmicoleu el tofu amb les mans a la cassola a foc mitjà. 2. Afegiu la ceba en pols, l’all en pols, el pebre vermell i qualsevol altre condiment desitjat. 3. Deixeu escalfar el tofu durant 3-Four minuts, remenant de tant en tant. 4. Afegiu-hi la llet i continueu remenant durant 3-Four minuts més. 5. Afegiu llevat nutricional i les vostres verdures preferides! (He afegit pebrot vermell, espinacs, tomàquets i ceba) Remeneu fins que el tofu aconsegueixi la textura desitjada o comenci a daurar-se. (M’agrada el meu una mica més fet) El millor esmorzar per quan tinc ganes d’alguna cosa salada (la rara ocasió😉) A qui més li agrada la barreja de tofu??

Related Articles

12 Comments

  1. Tofu scrambles are so underrated!! This one looks so good!! 😍

Back to top button