Idees de cuina

FANTASMES DE CIVADA DE XOCOLATA I PLÀTAN ••• Bé, sempre és divertit fer alguna cosa…

FANTASMES DE CIVADA DE XOCOLATA I PLÀTAN 😍 ••• Bé, sempre és divertit fer alguna cosa temàtica per esmorzar, oi 🎃 Semblen fantasmes? 👻 ••• Vaig preparar la meva recepta bàsica de civada (50 g de civada integral, barrejada amb 250 ml d’aigua/llet de la teva elecció i una mica de sal i cuinada en una paella fins que s’absorbís tot el líquid). El vaig barrejar amb 15 g d’aïllat de soja caramel salat, 1 cullerada de llavors de lli, el vaig passar a un bol i el vaig coronar amb fantasmes de plàtan, panses, canyella i blocs de xocolata 😍 Esgarrifós però tan deliciós! . . . . .

Related Articles

15 Comments

  1. Porridge, banana, cannella cioccolato e burro dì arachidi 😍colazione fantastica

Back to top button