Idees de cuina

ESTRELLES DE PLÀTAN I CIVADA DE XOCOLATA Bon Nadal a tothom! Espero que tinguis…

ESTRELLES DE PLÀTAN I CIVADA DE XOCOLATA 😍 Bon Nadal a tothom! Espero que us ho passeu molt bé siguis on siguis! Gaudeix de les vacances i de tot el menjar saborós que s’acompanya! 🎄🥨🍪🍫 Recorda que l’alimentació saludable és un procés i no pots arruïnar el teu progrés en només un dia. L’equilibri és clau! 😌 Enviant amor a tots i totes vosaltres! ❤️ Vaig preparar la meva recepta bàsica de civada (50 g de civada integral, barrejada amb 250 ml d’aigua/llet de la teva elecció i una mica de sal i cuinada al microones fins que s’absorbís tot el líquid). El vaig barrejar amb half of puré de plàtan, una cullerada de canyella, el vaig passar a un bol i el vaig coronar amb unes estrelles de plàtan i trossos de xocolata negra. Que passeu un bon dia, tothom! 🎄 . . . . .

Related Articles

Back to top button