Idees de cuina

Escoltem-ho per dimarts de brindis Sóc jo fingint que no menjo torrada quasi

Escoltem-ho per Toast Tuesday🥳 Sóc jo fingint que no menjo torrades gairebé tots els dies de la setmana… No crec que em cansés mai d’aquesta combinació. Sobretot ara que és estiu, agafeu-me menjant això repetidament mentre els tomàquets són de temporada! Em sento molt afortunat de poder agafar tots els meus productes frescos i locals del mercat de pagès que hello ha al costat de casa. Si encara no ho feu, aquí teniu el vostre rètol per començar a comprar locals i donar suport als vostres agricultors locals! A més, estalvia diners i els productes gairebé sempre tenen millor gust!! Torrat de pa Ezequiel amb una capa gruixuda d’avo triturat, condiment EBTB, tomàquet fresc, ceba vermella i esmalt balsàmic Simplement el millor🤩

Related Articles

15 Comments

Back to top button