Idees de cuina

És temporada de mango! Últimament m’han obsessionat totes les coses del mango. Sobretot…

🥭☀️ És temporada de mango! ☀️🥭 Últimament m’han obsessionat totes les coses del mango. Sobretot aquesta salsa de mango súper fàcil! Realment no mesuro res, però això és el que faig servir: Daus 2-Three mangos Afegir una llauna de tomàquet tallat a daus amb xili verd (feu lliscar ➡️ per a la foto, també conegut com Aldi Rotel) Afegiu-hi ceba vermella, coriandre, sal i pebre Afegiu el suc d’una llima Finalment, afegiu qualsevol tipus de condiment de xile o chipotle per obtenir un cop més! Vaig utilitzar el condiment de llima de chili de Dealer Joe’s o podeu utilitzar Tajin. Posa-te tot, com aquesta quesadilla de pollastre o menja amb una cullera, ets la teva elecció! Fa poc vaig tenir això amb una hamburguesa alimentada amb herba (sense panet) i és el meu nou favorit!

Related Articles

Back to top button