Idees de cuina

Dimarts de brindis! Però feu-ne un entrepà! Últimament m’han agradat molt els entrepans carregats

Dimarts de brindis! Però feu-ne un entrepà! Darrerament m’han agradat molt els entrepans carregats i no estic enfadat per això. Bàsicament afegeixo les mateixes coses que afegeixo a la meva torrada d’alvocat, però fer-ne un sandvitx d’alguna manera satisfà els meus desitjos molt més! Aquest sammy estava ple de tants sabors i tants vitamins. Tenim els carbohidrats, proteïnes i greixos per mantenir-nos plens durant tot el dia! Entrepà Pa Ezequiel torrat amb capes d’alvocat en una llesca i hummus a l’altra. Una gran pila d’espinacs, una rodanxa gruixuda de tomàquet i ceba vermella. Llesques de tofu escalfades amb aminoàcids de coco per obtenir un sabor addicional. Finalment, vaig escampar una mica de condiment EBTB! Haureu de provar aquests combinats per a un deliciós dinar vegà que satisfarà tots els desitjos 😇 Bon estiu a tots! Aquesta setmana és la meva primera setmana “regular” i estic començant a entendre el meu horari d’estiu de treball/pràctiques. Espero estar aquí amb molta més freqüència, ja que m’encanta estar a la cuina durant el meu temps lliure!! Espero que estigueu passant una bona setmana 💓

Related Articles

15 Comments

  1. Wow this looks amazing girl 😍😍

Back to top button