Idees de cuina

Clàssic bol de civada per començar el meu cap de setmana de dret Super esgotat després d’una w ocupada

Clàssic bol de civada per començar el meu cap de setmana d’allò més bé 🥰 Súper esgotat després d’una setmana plena de feina i escola, però aquest bol de civada em manté en marxa avui! Res millor que aquest combo. Civada. Fruita. Granola. Tot el que necessito. Bol de civada half tassa de civada, 1 cullerada de llavors de chía, canyella i vainilla combinats i refrigerats durant la nit. Posa’t al microones durant 1-2 minuts i a sobre amb fruites i granola escollides! M’encanta caramel·litzar els meus plàtans perquè afegeix una mica més de dolçor! També vaig afegir el meu granola preferit, el cereal kashi 🤩 Qui més va començar el cap de setmana amb una mica de civada? On són els meus amants de la civada?

Related Articles

Back to top button