Idees de cuina

Civada al forn fins que em mori Només un dia més expressant el meu amor per la civada al forn. M

Civada al forn fins que em mori😩😩 Només un dia més expressant el meu amor per la civada al forn. El meu únic desig és que no triguessin 30 minuts a coure… Però la civada al forn és la millor forma de civada. Són, literalment, postres i pots fer tants sabors diferents!! La civada al forn d’avui Preescalfeu el forn a 400 graus. Barregeu 1/2 plàtan, 1/2 tassa de civada, 1/2 tassa de llet d’ametlles, 1 culleradeta de llevat en pols, canyella i un raig de vainilla. Aboqueu la barreja en un bol apte per al forn i barregeu-hi mini xips de xocolata i maduixes tallades a daus. Damunt amb més rodanxes de maduixa i xips de xocolata. Enforna durant 22-25 minuts, deixa refredar i gaudeix de les postres per esmorzar🤤 Aquesta va ser una bona combinació! M’ha encantat afegir una mica de xocolata a la meva civada, és la dolçor afegida perfecta!! Bon divendres amics, esperem que tothom tingui un cap de setmana tranquil i segur 💛💛

Related Articles

Back to top button