Idees de cuina

Celebrant el dimarts de taco tot i que sens dubte sembla més un dilluns? An

Celebrant el dimarts de taco tot i que sens dubte sembla més un dilluns? Algú més ho despatched aquest matí? Espero que algun menjar mexicà em pugui arreglar! Després d’una llarga setmana lluny de la feina i la realitat, estic preparat per tornar a la meva rutina. Potser sóc jo, però m’encanten els dilluns i l’inici d’una nova setmana. Em sento molt motivat i refrescat!! Espero que tots sentiu el mateix! Truites de farina de mandioca de Taco sietefoods, crumbles de carn sense vedella de TJ, verdures fajitas, blat de moro, alvocat, tomàquets i salsa de préssec de mango de TJ💃🏼💃🏼 Aquests tacos estaven carregats de tota la mercaderia!! Va ser la primera vegada que provava les truites, els crumbles de vedella i la salsa, així que va ser una mica un experiment. No estic obsessionat amb les truites, el gust estava bé però es trencaven fàcilment. En cas contrari, em van agradar molt els crumbles de carn i crec que són una bona alternativa si us agrada la carn de tacos. També em va encantar la salsa i sens dubte la tornaré a comprar. Quins són els teus tacos preferits??? També estic buscant canviar-lo!

Related Articles

15 Comments

  1. Tacos can and will fix ANYTHING! That’s the power of the taco! 🙌

Back to top button