Idees de cuina

BOL DE SMOOTHIE DE XOCOLATA I COCO ••• Bon dimarts nois! Avui he fet aquest…

BOL DE SMOOTHIE DE XOCOLATA I COCO 😍 ••• Bon dimarts nois! Avui he fet aquest deliciós bol de batut de xocolata i he començat el dia bé 🤩🙌 Menges menjar fred a l’hivern? ❄️ ••• Vaig barrejar dos plàtans congelats amb 1 cullerada de cacau en pols fins que quedi espessa i suau 😍 Vaig afegir una mica d’aigua de coco per ajudar-lo a barrejar-se més fàcilment. Llavors el vaig transferir a un dels meus bols de coco i el vaig coronar amb uns trossos de coco fresc i pol·len d’abella 😍🐝🙌 Us recomano totalment que el proveu! Amb gust de gelat de xocolata però més saludable 💛 . . . . .

Related Articles

15 Comments

  1. 🌸𝑽𝒊𝒗𝒊𝒂𝒏 𝓛.𝓨.𝓣. ✌️ (リーヤオティン) 🌸 says:

    Love this amazing bowl❤😋😘😍

Back to top button