Idees de cuina

batut de plàtans congelats acai bon dia diumenge, a tothom! Com estàs…

bol de batut d’açai de plàtans congelats 🍌 bon dia diumenge a tothom! com et sents? va ploure tota la nit, així que vaig dormir molt bé, però encara em vaig despertar massa d’hora al meu gust 😁 si vols animar-te, tinc una concept fàcil de fer un brekkie (o postres si ho prefereixes 😉) n’he barrejat dos congelats plàtans amb 100 g de puré d’açai congelat (o només podeu utilitzar 2 cullerades d’açai en pols) fins que estiguin gruixuts i suaus (afegiu-hi 1 cullerada d’aigua freda / llet si cal) després el vaig transferir a un dels meus bols de coco i el vaig remuntar amb plàtans, mores congelades (que boniques són aquestes?!), llavors de gira-sol i pol·len d’abella. L’açai està tan ple de vitamins i antioxidants, així que la propera vegada que busquis un nou superaliment per provar, fes-hi una ullada si encara no ho has fet 🍧 xxx . . . . .

Related Articles

Back to top button