Idees de cuina

• • • • • • Austin, Texas MAPLE SRiRACHA TOFU la meva combinació de sabor preferida – Dolç, Sp…

veganbunnychef • • • • • • Austin, Texas MAPLE SRiRACHA TOFU 🌶 la meva combinació preferida de sabors: dolç, picant i enganxós! Jo mateix sóc un àvid fan del tofu, però si algú a la teva vida encara insisteix que el tofu és insípid, mostra’ls aquesta recepta! A més del seu alt contingut en proteïnes i baix contingut calòric, el que més m’agrada del tofu és la seva versatilitat. Amb aquest esmalt dolç, picant i enganxós els pots traslladar a les delícies més addictives. Els vaig maridar amb arròs integral, quinoa, verdures fresques i… caquis! Estic tan obsessionat amb els caquis, són una joia d’aquesta temporada 🍂. INGREDIENTS: adob de tofu – 1 bloc de 14 ozde tofu further ferm 1 cullerada de salsa de tamari/soja 1 cullerada de xarop d’auró 1 cullerada de coco amino 1 culleradeta de vinagre d’arròs de salsa Sriracha d’auró – three grans d’all picats half of cullerada de vinagre d’arròs 1 cullerada de xarop 1 culleradeta cullerada de salsa de tamari/soja 1 cullerada de salsa Sriracha, ajustar-la al picant preferit half of cullerada de coco amino half of culleradeta de pols d’arrel 2 cullerades d’aigua Oli d’oliva per cuinar Per obtenir instruccions i recepta completa, si us plau, aneu a l’ENLLAÇ A LA MEVA BIO a “Totes les meves receptes”. . . .

Related Articles

Back to top button