Idees de cuina

ARBRE DE NADAL DE CARAMEL SALAT ••• Ei, nois! Com estàs avui? Jo final…

CIVADA D’ARBRE DE NADAL DE CARAMEL SALAT 😍 ••• Ei, nois! Com estàs avui? Finalment vaig aconseguir recrear aquesta recepta de civada d’arbre de Nadal que tenia previst. Va resultar tan festiu i em va posar en un autèntic estat d’ànim de Nadal aquest matí. Només falten 6 dies per Nadal, nois! T’ho pots creure? 🙌🎄 Digueu-me si proveu això! 🤗 ••• Vaig preparar la meva recepta bàsica de civada (50 g de civada integral, barrejada amb 250 ml d’aigua/llet de la teva elecció i una mica de sal i cuinada en una paella fins que s’absorbís tot el líquid). Ho vaig barrejar amb 15 g de pols de proteïna de soja de caramel salat, half puré de plàtan, el vaig passar a un bol i el vaig coronar amb unes rodanxes de kiwi, magrana i una estrella de caqui (formant un petit arbre de Nadal). Us agrada com ha quedat? Que tinguis un bon dia! 😋 . . . . .

Related Articles

15 Comments

  1. Много е красивичко! И аз онзи ден направих подобно дръвче, много готина идея, особено за деца ❤️😍

  2. Умирам си за тази празнична закуска, как да не му стане коледно на човек 😍

Back to top button