Idees de cuina

Amanides de tardor en ple apogeu per aquí Vaig comprar el meu primer producte “espècia de carbassa”.

Amanides de tardor en ple apogeu per aquí 🤗 Aquest matí he comprat el meu primer producte “d’espècies de carbassa” de la temporada, així que ara estic oficialment preparat per a totes les coses de la tardor. Si us plau, deixeu totes les recomanacions de productes de tardor/carbassa a continuació!!!! Harvest Bol d’amanida Llit d’espinacs amb missatges amb amaniment casolà. Amb quinoa, craisens i verdures rostides al forn! El meu amaniment casolà preferit: 1/four tassa d’oli d’oliva, 2 cullerades de suc de llimona, 1 cullerada de xarop d’auró, 1 cullerada de vinagre de sidra de poma, 1 cullerada de mostassa de Dijon (acostumo a mirar les mides i em surt molt bé cada cop!) Feliç dimarts a tothom 💛

Related Articles

Back to top button