Idees de cuina

Amanida de baies de primavera amb amaniment de llavors de rosella Aquesta és una recepta de la meva germana en…

🍓🌼 Amanida de baies de primavera amb amaniment de llavors de rosella 🌼🍓 Aquesta és una recepta de la meva cunyada. Sovint ho fa per a reunions familiars i sempre hello torno uns segons! Ho vaig fer aquest cap de setmana passat. Aquí teniu la recepta: Espinacs i/o Verdures Mixtes (Vaig fer un paquet de cadascun) Pacanes o Ametlles Llates (torrats) Baies: maduixes, nabius, mores i/o gerds Per a l’amaniment: 1/three tassa de vinagre de sidra de poma 1/three tassa de sucre (més o menys sucre al teu gust) 1 cullerada de llavors de rosella 1 culleradeta de mostassa mòlta 1 cullerada de sal kosher 2/three tassa d’oli d’oliva 1/four tassa de ceba, picada Afegiu els components de l’amaniment a una batedora o processador d’aliments, vaig utilitzar el meu nutritiu bala. Barrejar bé per combinar. Remeneu-ho tot simply abans de servir, gaudiu-ne! Consells: Feu l’amaniment la nit abans per obtenir el millor sabor! Torneu lleugerament els fruits secs al foc o al forn a baixa temperatura.

Related Articles

Back to top button