Idees de cuina

Aldi Haul! Aquí teniu el meu carretó, abans d’afegir lactis, ous i articles congelats! Jo sempre…

🛒 Aldi Haul! 🛒 Aquí tens el meu carretó de aldiusa, abans d’afegir làctics, ous i congelats! Sempre començo amb un carro tan bonic, després em quedo sense espai! 😂 La meva estratègia d’Aldi sol sortir de la meva llista, agafar algunes coses addicionals per al meu fill i afegir fruites i verdures a la venda. Però després, per descomptat, deixant espai per & vi! 😍 Aquí teniu algunes troballes divertides d’aquesta setmana! ✨ Pacanes de mida valuosa 14,99 $ Per a la cocció de vacances ✨ Winter Lager 6,99 $ Una divertida cervesa d’hivern, amb espècies d’hivern ✨ Zero Sugar No m’importa si ho faig! Pinot Noir 7,99 $ ✨ Buttery Barrel Chardonnay 6,99 $ ✨ Envasos de llaminadures de vacances 1,95 $ Els faré servir per a l’emmagatzematge de regals de vacances ✨ Cheddar blanc de nabius 2,99 $ Per a futures taules de formatge Quina és la vostra estratègia de compra de queviures?

Related Articles

Back to top button