Idees de cuina

Actualització ràpida! Fa un minut que no he publicat aquí, però estic molt emocionat

Actualització ràpida! Fa un minut que no he publicat aquí, però estic molt emocionat de tornar al meu horari ordinary! Vaig passar l’estiu viatjant, treballant i menjant bé, però ara m’he instal·lat al meu nou lloc per a l’escola de grau!! Vull acompanyar-vos en el meu viatge mentre treballo per convertir-me en dietista registrat. Vaig començar el meu programa de màster a la Universitat de Geòrgia aquesta setmana i no puc esperar per compartir-ho tot amb tots vosaltres! Espero crear molt més contingut en el futur, amb una barreja de receptes i coneixements. Gràcies per quedar-te 🤗

Related Articles

9 Comments

  1. Cute ! How about we give you some stylish Necklace ,Earrings, Rings and other cute goodies! Message us!📥🎁

Back to top button